innovArk - Helios Salut i qualitat de vida

Les pintures i recobriments fotacalítics HELIOS purifiquen l’aire eliminant olors i microbis.

Als espais interiors il·luminats (a casa, a les escoles, a les oficines, als supermercats, als gimnasos, als restaurants, als hospitals, a les llars d’avis i locals amb molt de públic o mal ventilats) els productes de la gama HELIOS eliminaran olors, al·lèrgens, NOx, virus, bacteris, espores de fongs i altres elements orgànics perillosos per a la salut incidint, positivament, a la qualitat de l’aire ambient.

A l’exterior (façanes, señals de trànsit, vidres, plaques solars) els productes de la gama HELIOS evitaran l’embrutament de les superficies tractades per taques de greix, humitat, algues i florits.

L’aire que respirem contè contaminants químics i biològics nocius per a la nostra salut.

El 90% de la nostra vida la passem dins d’espais tancats.

La contaminació és de 2 a 5 vegades més gran als espais tancats que als exteriors.

Les pintures y barnissos HELIOS destrueixen els contaminants químics i biològics millorant la qualitat de l’aire, espcialment als espais tancats. HELIOS no pot faltar a la nostra llar i allí on hi hagi una gran afluència de públic (oficines, bars, restaurants, gimnasos, escoles, …) o persones amb problemes de salut o més vulnerables (ambulatoris, hospitals, residències geriàtriques, parvularis, …).

Gama de Colors Standard

Pregunta’ns per altres colors